The Vocal Room

S51944 – Jasmijn Atsma (174 van 178)
The Vocal Room

Zangles

The Vocal Room is een professionele zangstudio gevestigd in Amsterdam.

 Houd je van zingen? Wil je je stem leren gebruiken?

in de zangles gaan we uit van jouw eigen unieke zangstem. Het doel is om jou zo vrij mogelijk te laten klinken en jouw stem echt te leren kennen. Zo kom je te weten hoe jij alle controle hebt en behoudt over jouw prachtige instrument. 

 Je leert zingen met een goede techniek, maar ook expressie, interpretatie en improvisatie komen aan bod.

In de les doen we oefeningen en zingen we een lied. Je kunt zelf je focus en repertoire kiezen in overleg. Jouw muzikaliteit krijgt zo vanzelf de kans om zich te ontwikkelen.

Voor wie

De zanglessen zijn voor jong en oud, beginners en gevorderden. Iedereen is welkom. Je kunt individuele lessen volgen of samen op les komen.

Hoe?

Je kunt bij mij losse lessen boeken, een pakket afnemen van 5 of 10 lessen of voor een heel schooljaar les nemen (september tot juli).

Normaal sta ik zenuwachtig met een trillende stem als ik solo moet zingen. Maar door de zanglessen die ik onlangs bij The Vocal Room heb gehad, stond ik laatst vol zelfvertrouwen op het toneel. Voornamelijk de bewustwording van wat je allemaal met je stem kunt doen als je de juiste technieken toepast. Nog nooit klonk mijn stem steady, omdat ik nu zeker was van wat ik ermee kon. Jasmijn biedt een veilige en gezellige sfeer en begeleid je met persoonlijke tips. Het is heel leuk om hier zangles te volgen. Ik raad het daarom ook iedereen aan!

- Leerling Vocal Room

IMG-2768
© Jasmijn Atsma 2022 | All rights reserved.